Get Adobe Flash player

KK Ammann

 

IMG 8833od leve proti desni

Alenka Kolar, Jolanda Leskovar, Darko Barun, Berta Krajnc, Metka Brvar, Vinko Rojec, Marjan Majžir, Vlasta Gosak Pavlič, Vera Pajtler, Branko Kolar, Roman Hozjan (sponzor)
na sliki manjka Sandi Sajko

O nas:

Zametki KK Ammann segajo v zgodovino podjetja Nigrad, kjer nas je zaposlena tudi večina sedanjih članov kluba. V Nigradu je namreč že tradicija, da se kegljači vsak teden družijo in preizkusijo svoje moči na stezi. V letu 2011 je tako iz vrst le-teh nastal KK Nigrad in v sezoni 2011/2012 prvič sodeloval v KLM. Ta naša ligaška tekmovanja so bila zadosti odmevna med sodelavci, prijatelji in znanci, da smo medse pritegnili sponzorja in se 2012 preimenovali v KK Ammann. Smo precej pisana druščina, saj so med nami tako stari kegljaški mački, kot tudi povratniki in začetniki. Po sestavi pa smo v sklopu lige malce nenavadni predvsem zaradi tega, ker je med nami kar polovica žensk. Vsem nam pa je prioritetni cilj prijetno druženje med keglji, seveda začinjeno z adrenalinom tekmovanja v KLM.

Člani KK Ammann:

Marjan Majžir – vodja ekipe, Sandi Sajko, Vinko Rojec, Branko Kolar, Darko Barun, Alenka Kolar, Jolanda Leskovar, Vera Pajtler, Vlasta Gosak Pavlič, Berta Krajnc, Metka Brvar

IMG 8838